Manchester United-anfallaren Ibrahimovic var dåligt skadad i UEFA-spelet förra säsongen och har ingen möjlighet att få ett nytt kontrakt från United.Manchester United mittfältare Pogba insisterar att hans lagkamrat Ibrahimovic kommer tillbaka till sin topp efter skadan - oavsett var han spelar nästa säsong. Välkommen till vår webbplats för att köpa ett komplett utbud av Fotbollströjor barn, stödja denna stora spelare.

Efter att ha lidit knäskada i Uefa semifinalen var han fortfarande i återhämtningsprocessen. Hans kontrakt löper ut i slutet av säsongen och det finns nyheter att Manchester United inte väljer att förnya honom. Men Pogba tycker att Ibrahimovic är en stor hjälp till Manchester United. Vår butik kan erbjuda Fotbollströja barn Pogba, skräddarsydda dina favoritstjärntröjor och jubla för den nya säsongen!

"Han är en spelare som är mycket hjälpsam för oss i ande och förmåga och är en oöverträffad och intressant person, jag hade mycket bra tider med honom." "Han injicerade andlig styrka i vårt lag." Sade Pogba. Han gjorde många mål denna säsong, och ingen trodde att han kunde göra det på grund av sin ålder. Tyvärr har han lidit en allvarlig skada, men han och vi har tre troféer. Han kommer alltid att vara zlatan. "Välkommen till vår hemsida för att köpa Fotbollströja barn Pogba och bära den för att bilda en ogenomtränglig kraft och slå ner alla svårigheter.

Se mer på:http://www.fotbollnation.com/Pogba-Ibrahimovic-kommer-tillbaka-till-toppen-efter-skadan